U bent hier

Nieuws

Gepubliceerd: 19 januari 2017

Op zondag 29 januari as. zal er weer een borrelmiddag zijn in Evean Lishof.

Gepubliceerd: 3 januari 2017

Mensen met dementie en geheugenklachten, kunnen binnenkort terecht in het nieuwe en tweede  Odensehuis van Evean. Op maandag 9 januari opent Odensehuis Evean Henriëtte Roland Holst in Amsterdam Zuidoost haar deuren. Geïnteresseerden zijn van harte welkom een kijkje te komen nemen. 

Gepubliceerd: 18 december 2016

De Stichting Maatschappelijke Dienstverlening Zaanstreek Waterland (SMD) gaat vanaf 1 januari 2017 als zelfstandige organisatie verder. SMD zal vanaf die datum geen deel meer uitmaken van de zorgaanbieder Evean.

Gepubliceerd: 13 december 2016

Zorgorganisatie Evean opent in januari 2017 een nieuwe en unieke woonvorm in Zaandam. Een woonvorm waar ouderen geheel zelfstandig kunnen wonen, maar waar ontmoeting en ondersteuning in het zelfde pand aangeboden wordt. Om dit concept te kunnen realiseren heeft Evean nauw samen gewerkt met de gemeente Zaanstad en woningbouwcorporatie Parteon. 

Gepubliceerd: 9 december 2016

Mannen met Panne(n) en sportief wandelen zijn activiteiten die ouderen (65+) zelf hebben opgezet voor het nieuwe project Kunstgenoten in Beweging. Dit is een community voor senioren met een gedeelde interesse in kunst, cultuur, welzijn en bewegen uit de regio Waterland en is een samenwerkingsverband van Cultuurhuis Wherelant, Spurd en Evean.  

Gepubliceerd: 24 november 2016

Oostzaan – Het belooft een passionele borrelmiddag te worden in Evean Lishof! Op zaterdag 03 december 2016 komt het duo ‘A men’s Passion’ bevlogen en hartstochtelijk musiceren!

Gepubliceerd: 21 november 2016

Op zaterdag 26 november organiseert Evean Guisveld in Zaandijk een gezellige wintermarkt.

Gepubliceerd: 16 november 2016

Een afname van maar liefst 28% van het aantal opnamedagen is het positieve resultaat uit recent onderzoek naar de effecten van casemanagement COPD

Door de inzet van casemanagement bij patiënten met een hoge ziektelast ligt de focus onder andere op de coördinatie van de zorg en heeft de cliënt één aanspreekpunt.

Gepubliceerd: 15 november 2016

De najaar uitgave van onze nieuwsbrief voor relaties van Evean is uit. Lees ‘m hier!

Gepubliceerd: 15 november 2016

Op woensdag 23 november organiseert Evean Twiskehuis, aan de Watermanstraat 2 in Amsterdam Noord,  een gezellige najaarsmarkt van 10.00 tot 15.00 uur. Op de markt zijn o.a. planten, spullen voor de feestdagen en handwerkspullen te koop. Tevens wordt er een rommelmarkt georganiseerd.

Pagina's