Geen herstel zonder goed eten en drinken

Het is belangrijk dat u goed eet en drinkt. Kies vooral waar u trek in heeft en zorg dat u voldoende energie en eiwitten eet, want dat helpt bij herstel. Bij Recura Revalidatie krijgt u drie maaltijden per dag, aangevuld met eiwitrijke tussendoortjes die uw revalidatie ondersteunen. De gehele dag kunt u kiezen voor koffie, thee en diverse gekoelde dranken. Uiteraard houden we rekening met uw dieetwensen. Eet u bijvoorbeeld halal, vegetarisch of vegan? Geef het gerust door aan de verpleging.

Ons restaurant: Goede voeding voor elk eetmoment

Goede voeding is belangrijk voor uw herstel, dat begrijpen we als geen ander. In het restaurant van ons revalidatiecentrum zorgen de voedingsassistenten dagelijks voor gezonde en verse maaltijden die zo goed mogelijk aansluiten bij uw voedingsbehoefte tijdens de revalidatie. Bovendien is het een gezellige plek waar u andere cliënten ontmoet of samen met familie of vrienden een vers kopje koffie of thee drinkt. Ook is het voor uw bezoek mogelijk om hier, tegen een kleine vergoeding, samen met u de maaltijd te gebruiken.

U kunt iedere dag van 7.30 tot 19.30 uur in het restaurant terecht.

  • Ontbijt:         07.30 - 9.30 uur
  • Lunch:          12.00 - 13.30 uur
  • Diner:          17.00 - 18.30 uur

Eten op uw kamer

Bent u nog niet in staat om in het restaurant te eten? Dan zorgen onze voedingsassistenten ervoor dat de maaltijd op uw kamer wordt geserveerd. Maar zodra u maar enigszins weer op de been bent, nodigen we u van harte uit om het restaurant te bezoeken. Zo pakt u de draad van het dagelijks leven langzaam weer op.

Extra eiwitten voor uw herstel

Eiwitrijke voeding kan bijdragen aan een sneller herstel. Daarom serveren we u per dag een aantal eiwitrijke extra’s. Denk bijvoorbeeld aan een vers gemaakte smoothie of een heerlijke IJslandse yoghurt met vers fruit en noten – uiteraard passend bij uw dieet en voedingswensen.

Voor de maaltijden werkt Recura Revalidatie samen met Albron, expert op het gebied van voeding in de zorg.