Verzorgingshuis

'Mijn vader krijgt wel de zorg die hij nodig heeft'

Introductie

Het verzorgingshuis biedt u een veilige, huiselijke omgeving. Hier krijgt u zorg, (lichte) verpleging en begeleiding die u nodig heeft. U woont bij ons langdurig en zo zelfstandig mogelijk in uw eigen appartement. Ook een kortdurend verblijf van maximaal twaalf weken is mogelijk. 

Wonen net als thuis – Thuis bij Evean

Aandacht krijgen, dat er naar u geluisterd wordt, dat u er toe doet. Bij Evean zorgen we dat u zich thuis voelt, prettig woont en liefdevolle zorg krijgt. Met u en voor u creëren we een fijne, vertrouwde woonomgeving – net als thuis – waar niet alleen u, maar ook uw familie zich dagelijks meer dan welkom voelt.

Onze zorg en hulp in het verzorgingshuis

Onze (zorg) medewerkers helpen u, als dat nodig is, bij het opstaan, wassen en aankleden, het gebruik van medicijnen, het huishouden en lichte verpleging, zoals wondverzorging en injecties. Uw eigen huisarts blijft verantwoordelijk voor uw medische zorg. Heeft u meer hulp en verpleging nodig? In een aantal verzorgingshuizen is ook uitgebreide verpleeghuiszorg mogelijk. De medische zorg is dan in handen van een specialist ouderengeneeskunde.

Wonen in een verzorgings- of verpleeghuis van Evean?

Onze zorgconsulenten wijzen u de weg

Bij Evean begrijpen we dat u graag zo lang mogelijk thuis woont. Toch kan er een moment komen waarop u zorg en ondersteuning in een verzorgings- of verpleeghuis nodig heeft. Dan zijn we er graag voor u. Onze zorgconsulenten wijzen u en uw familie graag de weg. Zij helpen u van de eerste aanmelding tot en met het moment dat u bij ons komt wonen – bijvoorbeeld met de afhandeling van de administratie.

Lees meer over aanmelden