Zangeres Jo Ann treedt op tijdens borrelmiddag Lishof

Op zaterdag 2 november zal er weer een gezellige muzikale borrelmiddag zijn in Lishof. Dit keer zal zangeres Jo Ann voor u optreden. De middag begint om 14.15 uur in het restaurant.

Op zeer jonge leeftijd (7) stond Jo Ann al op het podium. Haar talent leidde tot een opleiding in muziek aan het Amsterdams Muziek Lyceum. In de loop van haar carrière heeft ze optredens verzorgd in binnen- en buitenland. Als solo zangeres en met diverse grote orkesten o.a. Calypso Show Orkest, The Miljonairs, Beauty Case, Party Band en Torpedo Show Band. Met de meidengroep Level stond ze met diverse singles in de hitparade zoals Na Na Na, Hey Hey Hey Kiss and Goodbye / Let Me In.

Als zangeres heeft ze veel studiowerk en commercials ingezongen, en werkte ze mee aan diverse grote showelementen zoals: Weekend Show en Claus Party House Show. Ook was ze vocaal aanwezig bij diverse live optredens op Radio en Televisie.

En nu….nu komt ze voor u optreden in het restaurant van Evean Lishof. U komt toch ook?

Voor bewoners is de borrelmiddag gratis, bezoekers van buiten betalen €5,00 entree bij binnenkomst. De toegangsprijs is inclusief 1 drankje en een versnapering.