Lishof

Prettig wonen vlakbij recreatiegebied 't Twiske

Introductie

Lishof ligt in het rustige dorp Oostzaan, vlakbij recreatiegebied 't Twiske. Een klein winkelcentrum is in de buurt. Lishof is in 2012 volledig gerenoveerd. Lishof biedt verzorging, kortdurend verblijf, dagbesteding en verblijf in een woongroep.

Aanbod op locatie

Dagelijks zijn er activiteiten voor bewoners en ouderen uit de buurt. Denk aan muziekuitvoeringen, cabaretvoorstellingen en film. Ook kunnen bewoners biljarten, klaverjassen en bewegen. In Lishof vindt u een restaurant, grand café, pedicure/manicure, audicien en wasserette. Ook is er een belbus.

Bewoners krijgen zorg van het team helpenden, verzorgenden en verpleegkundigen. Op verwijzing kunnen bewoners terecht bij de ergotherapeut, fysiotherapeut, psychomotorisch therapeut of psycholoog.
Bij Dagbesteding Lishof kunt u terecht met lichamelijke klachten of als u (beginnen) dementerend bent. Wij bieden een luisterend oor, geven informatie en bieden passen de activiteiten.

Inloop Lishof
Inloop Lishof geeft mensen met geheugenklachten en hun naasten een plek, en waar hun stem wordt gehoord. U bent van harte welkom. U kunt zonder afspraak de inloop binnenlopen. Het is een plek om samen naar toe te gaan en waar iedereen zichzelf kan en mag zijn. We bieden een luisterend oor, geven aandacht, informatie en bieden passende activiteiten.

Alle verzorgings- en verpleeghuizen en de thuiszorg van Evean hebben elk een eigen cliëntenraad.

Kwaliteitsverslag Evean

Wilt u meer weten over:

Virtuele rondleiding

Wilt u alvast op uw gemak een kijkje nemen in onze locatie Lishof? Volg dan de virtuele rondleiding via onderstaande video waarin een Evean collega u meeneemt door Lishof.

Beschikbaarheid op locatie

Staat u op de wachtlijst voor een van onze huizen, dan neemt de zorgconsulent regelmatig contact met u op. De zorgconsulent vraagt of u nog voldoende mantelzorg heeft en of de situatie is veranderd. Ook draagt de zorgconsulent oplossingen aan zolang u nog op de wachtlijst staat.

Indicatie wachttijden

Aanmelden

Heeft u een indicatie voor zorg en wilt u zich aanmelden voor opname of een wachtlijst? Heeft u vragen over de mogelijkheden voor het wonen bij Evean, wat ervoor nodig is om in aanmerking te komen voor langdurige opname (WLZ) of tijdelijke opname (ELV) of andere vragen rondom een indicatie? Dan kunt u contact opnemen met onze afdeling Zorgbemiddeling via het nummer: 088 – 383 37 01. Voor meer informatie kijkt u op deze pagina.

Heeft u vragen over zaken zoals maaltijdgebruik, de was, verzorging, activiteiten en de faciliteiten die onze zorginstelling biedt. Of wilt u in contact treden met uw familielid woonachtig in ons zorgcentrum, belt u dan rechtstreeks naar de receptie.