16jul

Uitnodiging Kennissessie Toekomstbestendige Ouderenzorg in Schagen

Voor verwijzers en/of professional in de zorg in Schagen

Zelf als het kan, thuis als het kan, digitaal als het kan. Dat is de norm binnen het programma WOZO waarmee de omslag naar een toekomstbestendige ouderenzorg gemaakt wordt. Steeds meer ouderen wonen langer thuis, met steeds complexere zorgvragen. Dat vraagt iets van de ouderenzorg, maar ook van verwijzers zoals u, die werken in een huisartsenpraktijk, als fysiotherapeut, transferverpleegkundige of mantelzorger. Een goede samenwerking is ontzettend belangrijk voor een toekomstbestendige ouderenzorg in Schagen.

Bij Evean zien wij ontwikkeling als de basis voor het welzijn van ouderen, vandaag en morgen. Persoonlijke ontwikkeling van onze medewerkers en ontwikkeling op het gebied van innovaties. Ontwikkeling om de kwaliteit van leven van ouderen te vergroten. Hiervoor hebben we alle specialismen in huis: van voorkomen van zorg tot zorg bij de laatste levensfase. Het vergroten van de kwaliteit van leven van ouderen kunnen we niet alleen: het vergt een goede samenwerking met andere zorgspecialisten waar ouderen mee te maken hebben. 

Daarom organiseert Evean Schagen op 16 juli van 16.00-18.30 op het adres Kaagweg 9 - 1741 LC Schagen, een kennissessie over de Toekomstbestendige ouderenzorg en hoe wij elkaar kunnen versterken.

Tijdens deze kennissessie vertellen we o.a. wat Evean te bieden heeft op het gebied van ouderenzorg in Schagen, geeft onze ambassadeur wijkverpleging een presentatie en is er een interactieve kraam met Zorgtechnologie. Kortom, een waardevolle en leuke manier om samen te leren, kennis te delen en praktische ervaringen uit te wisselen met collega’s of professionals uit de branche.

We nodigen u van harte uit om de kennissessie bij te wonen. Vooraf aanmelden is gewenst, door een e-mail te sturen naar edenboogert@evean.nl. Kunt u de kennissessie niet bijwonen, maar wilt u wel kennismaken met het thuiszorgteam? Maak dan een persoonlijke afspraak met Bernadine Bakker via edenboogert@evean.nl.