Rein Souwerbren maakt per 1 maart overstap van Evean naar Topaz

Rein Souwerbren vertrekt als directeur bij de Noord-Hollandse VVT zorgaanbieder Evean, een van de zorgorganisaties van Espria. Vanaf 1 maart 2024 maakt Rein Souwerbren de overstap naar de Leidse VVT organisatie Topaz, waar hij de functie voorzitter Raad van Bestuur zal vervullen.  

Samen met Sandra Oud vormt Rein Souwerbren tot en met februari 2024 de directie van Evean. In de afgelopen jaren werkten zij nauw samen aan de ontwikkeling van Evean. Binnen Espria is Rein onder meer betrokken bij de onderwerpen innovatie en digitalisering. Rein kijkt met dankbaarheid terug: “In de 4,5 jaar waarin ik binnen Evean en Espria actief was, heb ik enorm veel betrokkenheid en passie ervaren in de vele contacten die ik heb gehad binnen en buiten Espria. Ik verlaat Evean in een uitdagende tijd, maar ben er samen met collega- directeur Sandra Oud van overtuigd dat er een goede basis ligt voor een mooie toekomst voor Evean, voor zowel de cliënten en bewoners als de collega’s.”

Voorzitter van de Raad van Bestuur Ria Stegehuis van Espria: “Wij zijn Rein dankbaar voor zijn jarenlange inzet om de transitie van Evean vorm te geven. Wij wensen Rein veel succes bij de invulling van zijn nieuwe rol als voorzitter van de Raad van Bestuur van Topaz en zijn blij dat zijn kennis en expertise voor de VVT sector behouden blijft en bij Topaz opnieuw wordt ingezet.”