Boostervaccinatie Evean medewerkers van start!

Nu we een eerste grote stap hebben gemaakt in het vaccineren van  verpleeg- en verzorgingshuisbewoners (die dit wensen) binnen Evean locaties, is Evean gistermiddag gestart met het uitnodigen van ruim 4000 medewerkers voor een boostervaccin, via de medische dienst van Evean. Vandaag en morgen vinden de eerste boostervaccinaties van medewerkers plaats.

Om de zorg voor onze kwetsbare cliënten en onze medewerkers zo veilig mogelijk te maken, is het belangrijk dat niet alleen onze cliënten, maar ook onze medewerkers de mogelijkheid krijgen zich te laten vaccineren met het boostervaccin. Als veel mensen zich laten vaccineren is er minder kans op besmetting met het COVID-19 virus en kunnen we de continuïteit van onze zorg zo veel mogelijk borgen.

Zorgmedewerkers krijgen als één van de eersten de mogelijkheid via de Medische Dienst van de eigen zorgorganisatie de boostervaccinatie te nemen. Evean stelt haar medewerkers graag in de gelegenheid gebruik te maken van deze boostervaccinatie. Vanzelfsprekend hebben medewerkers ook de keuze om binnenkort via de GGD een boostervaccinatie te halen.  

Voor medewerkers die via de Medische Dienst gevaccineerd worden dragen we zorg voor een juiste registratie ten behoeve van de Corona Check app van VWS. Vaccinatiegegevens worden conform de AVG niet door de werkgever geregistreerd.