Royal Dutch Shell steekt 60 paar handen uit de mouwen voor Evean EDD

Als onderdeel van het jaarlijkse teamuitje nam een groep van 60 Shell medewerkers het Eduard Douwes Dekkerhuis afgelopen donderdag grondig onder handen. Vooraf konden zowel de bewoners van het Evean EDD als de medewerkers van de verschillende teams hun wensen qua klussen doorgeven. 

Locatiemanager Saskia Osinga: “Bijzonder om twee maal in één week Koninklijk bezoek te mogen ontvangen!”

Het event ging van start met een introductie door bureau Zinnige Zaken (organisator van dit bedrijfsevenement) en een warm welkom door Saskia Osinga. Na een korte warming up door Robot Zora gingen de Shell teams van start.  
 
Van het goed instellen van een TV, verschillende schilderwerkzaamheden zowel binnen- als buiten, tot het timmeren van een ronde bank met overkapping in één van de binnentuinen. Maar ook, het timmeren van plantenbakken en uitdelen van vrolijk gevulde bloempotten, op iedere vloer werd wel íets onder handen genomen. 
 
Tegelijkertijd speelden twee muzikanten huiskamerconcerten voor de bewoners en de Evean zorgteams. De met name oude muziek van bijvoorbeeld Sinatra werd door de meeste bewoners bijzonder gewaardeerd, sommigen waagden er zelfs een dans op. 
 
Nadat de tuin was aangeharkt en alle klussen waren geklaard, kwam het 60-tallige Shell team met hun partners bijeen in de binnentuin van het Evean EDD om te genieten van een waar ‘foodtruck’ diner. We kijken terug op een enorm geslaagde dag!