Korthagenhuis

Dagelijks activiteiten voor bewoners en ouderen uit de buurt
Korthagenhuis-1
Korthagenhuis
Korthagenhuis
Korthagenhuis
Korthagenhuis-2

Introductie

Korthagenhuis ligt in een rustige buitenwijk in Amsterdam-Noord. Winkelcentrum Boven 't Y is in de buurt. Korthagenhuis biedt verzorging aan ouderen. Ook wonen er mensen die tijdelijk zorg nodig hebben, bijvoorbeeld na een operatie. 

Aanbod op locatie

Dagelijks zijn er activiteiten voor bewoners en ouderen uit de buurt. Denk aan koffieochtenden, muziekoptredens en bingo. Ook kunnen bewoners biljarten, meedoen in de kookclub en schilderen. In Korthagenhuis vindt u een bibliotheek, restaurant, opticien, audicien, kapsalon, pedicure, winkel, internetcorner en fitnessruimte.

Bewoners krijgen zorg van het team helpenden, verzorgenden en verpleegkundigen. Op verwijzing kunnen bewoners terecht bij de fysiotherapeut, de ergotherapeut,  de psycholoog, de diëtist en geestelijk verzorger.

Kwaliteitsverslag

Wilt u meer weten over:

Beschikbaarheid op locatie

Staat u op de wachtlijst voor een van onze huizen, dan neemt de zorgconsulent regelmatig contact met u op. De zorgconsulent vraagt of u nog voldoende mantelzorg heeft en of de situatie is veranderd. Ook draagt de zorgconsulent oplossingen aan zolang u nog op de wachtlijst staat.

Indicatie wachttijden

Voor Verzorgingshuis 1 pers./2 pers. zijn géén wachttijden van toepassing.

Hoe en wat: verhuizen naar een Amsterdams verpleeghuis

Aanmelden

Heeft u een indicatie voor zorg en wilt u zich aanmelden voor opname of een wachtlijst? Heeft u vragen over de mogelijkheden voor het wonen bij Evean, wat ervoor nodig is om in aanmerking te komen voor langdurige opname (WLZ) of tijdelijke opname (ELV) of andere vragen rondom een indicatie? Dan kunt u contact opnemen met onze afdeling Zorgbemiddeling via het nummer: 088 – 383 37 01. Voor meer informatie kijkt u op deze pagina.

Heeft u vragen over zaken zoals maaltijdgebruik, de was, verzorging, activiteiten en de faciliteiten die onze zorginstelling biedt. Of wilt u in contact treden met uw familielid woonachtig in ons zorgcentrum, belt u dan rechtstreeks naar de receptie.