Podcast: Waardevolle AI voor gezondheid met collega Linda Konijn.

Luister nu!

Collega Linda Konijn is in haar rol als eHealth Wijkverpleegkundige betrokken geweest bij het onderzoek ‘Maatschappelijke kosten en baten van toepassing van AI in de zorg’ (MKBA) van VWS. Zij deelt haar ervaring met met de Tinybot Tessa, waarmee we binnen Evean een pilot hebben gedaan binnen de wijkverpleging. In deze podcast praat zij samen met Walter Hulsker, partner bij Ecorys en Mathias Prokop, hoogleraar Radiologie aan de Radboud Universiteit in Nijmegen.

Lees hier meer informatie over het onderzoek. 

Vanuit het programma Waardevolle AI voor gezondheid is door VWS een serie aan podcasts opgenomen, die bedoeld zijn voor zorgverleners en innovators uit het werkveld, om de kennis over AI in de zorg te vergroten.
Linda: “Over de resultaten van de MKBA, heb ik samen met andere sprekers deelgenomen aan één van deze podcasts. Hierin heb ik vanuit mijn rol als wijkverpleegkundige perspectief gegeven op de impact van AI binnen de wijkverpleging. Ik heb dit gedaan, omdat ik als wijkverpleegkundige veel potentie zie in het gebruik van slimme technologie, binnen de wijkverpleging. Dit om onze cliënten en onszelf als zorgverleners te kunnen ondersteunen in ons dagelijks werk. Ik hoop hiermee andere collega’s te kunnen inspireren.”

  --> Luister hier de podcast. (Ook beschikbaar via Spotify, Apple Podcast en Google Podcast)