Evean team van hackers & pitchers compleet

Hacking Health Amsterdam

Begin juli kondigden we al aan dat Evean zich als trotse partner heeft aangesloten bij Hacking Health Amsterdam. Tijdens Hacking Health Amsterdam werken ongewone teams met uiteenlopende achtergronden samen aan het bedenken van oplossingen voor het verbeteren van zorg en gezondheid in en rond Amsterdam. Hierin staat niet de cliënt en haar ziekte centraal, maar juist de burger en haar gezondheid. 

Vanaf augustus was het moment dat Evean collega's zich als hacker of pitcher konden aanmelden. Binnen afzienbare tijd was er een compleet team van Evean hackers en pitchers aangemeld. Het is bijzonder om te zien hoe collega’s met zulke uiteenlopende achtergronden (van zorg tot Mens & Arbeid van beleid tot management) zich samen gaan inzetten voor het verbeteren van zorg en gezondheid in en om Amsterdam.

We stellen ons Evean team van hackers en pitchers graag aan jullie voor. Bekijk de video en ontmoet onze pitchers: Maaike Tielrooy l Teammanager & Sanne Bosboom l Regiomanager

Ik doe mee aan HHA omdat ervan hou om “om een hoekje te denken”, de uitdaging aan te gaan om samen te onderzoeken wat er nodig is om “de klus”, veilig en onderbouwd met gedeelde verantwoordelijkheid en inzet, “geklaard” te krijgen. Denken in oplossingen. 

Anita Imming |Wijkverpleegkundige
(Hacker)

Het lijkt me leuk om samen met verschillende disciplines in een snelkookpan aan een oplossing voor een bestaand probleem aan de slag te gaan. Een combinatie van samenwerken, met en van elkaar leren.

Joris Steeksma | Werving & Selectie
(Hacker)

Bij het lezen van de ervaringen van de voorgaande Hacking Health evenementen werd ik gelijk enthousiast. Het is mooi om te zien hoe gedreven professionals uit de zorg, ICT en gemeente, maar ook betrokken burgers gezamenlijk een uitdaging te lijf gaan. 

Theo Schonewille | Programmamanager
(Hacker)

Ik doe mee omdat ik domotica wil laten leven intramuraal. Er is nog zoveel onbekendheid, het kan binnen onze huizen zoveel meer gaan leven. Het kan veel beteken voor ondersteuning in de zorgzwaarte. Dat vraagt om breder te kijken naar mogelijkheden en ook slimmer te zijn.

Joke Kramer | Teammanager
(Hacker)

Naast bovengenoemde collega’s doen ook Linda Konijn (Verpleegkundige)Steini van Hout (Projectleider), Ines Ammann en Frank Dekens (Teammanager) mee als hacker tijdens Hacking Health Amsterdam. We zijn als organisatie ontzettend blij met deze club van enthousiaste deelnemers en kijken uit naar wat Hacking Health Amsterdam gaat brengen.