Evean opent 17 maart haar deuren voor buurtbewoners én sollicitanten

Op zaterdag 17 maart opent Evean, tijdens de landelijke Open Dag van de Zorg, haar deuren. Op diverse locaties, verspreid over Noord-Holland, kunt u deze dag een kijkje nemen in onze zorgcentra of speeddaten met een zorgmedewerker en direct solliciteren.

Evean heeft heel wat te bieden op het gebied van zorg en dat laten we graag zien! Niet alleen hebben wij een zeer breed zorgaanbod, maar wij hebben ook een unieke aanpak. Door de nieuwe werkwijze bij de verzorgingshuizen en in de thuiszorg, waarbij het thuisgevoel voor cliënten centraal staat, kunnen medewerkers voor hun eigen cliënten echt het verschil maken. Evean heeft oog voor ieder individu, cliënt of medewerker.

Programma voor buurtbewoners
Voor buurtbewoners organiseren Evean Swaensborch (Monnickendam), Evean Erasmushuis (Zaandam) en Evean Henriëtte Roland Holst (Amsterdam Zuidoost) een interessant programma, waarbij u kunt kennismaken met het zorgcentrum, de diensten die rondom de zorg worden aangeboden en de mogelijkheden voor vrijwilligerswerk. De koffie staat voor u klaar!

Speeddaten en direct solliciteren
Ben je werkzaam in de zorg en wil je wel eens weten hoe het er bij Evean aan toe gaat? Kom dan op 17 maart langs op één van de Evean-locaties in Schagen, Alkmaar, Zaandam, Monnickendam of Amsterdam om eens een kijkje in de keuken van Evean te nemen. Je kunt speeddaten met een verpleegkundige of verzorgende en bij interesse kun je direct solliciteren. Een cv en motivatiebrief zijn dan niet direct nodig.

Locaties
Evean opent haar deuren op de volgende locaties:

  • Evean in Schagen, Kaagweg 9, geopend van 10:00 tot 14:00 uur
  • Evean in Alkmaar, Muiderwaard 500B, geopend van 10:00 tot 14:00 uur
  • Evean Swaensborch in Monnickendam, Swaensborch 11, geopend van 10:00 tot 14:00 uur
  • Evean Erasmushuis in Zaandam, Noorderven 79, geopend van 10:00 tot 14:00 uur
  • Evean Henriëtte Roland Holst in Amsterdam Zuidoost, Kortvoort 100, geopend van 14:00 tot 17:00 uur