Sandra Oud geeft stokje door tijdens JINC Baas van Morgen

JINC helpt kinderen op weg naar een goede toekomst!

Op donderdag 2 juni doet Evean mee aan het JINC project Baas van Morgen
Tijdens JINC Baas van Morgen nemen kinderen voor één dag de stoel van directeuren in Nederland. Zij ervaren hoe het is om een onderneming te leiden, door een dag het werk over te nemen van de baas. Zo ook bij Evean. De jongeren leggen waardevolle contacten, ervaren van dichtbij hoe een organisatie in elkaar zit, en laten de wereld zien hoe belangrijk het is om te investeren in ál het talent van de toekomst.

Sandra Oud: “Een gelijke kans voor iedereen is helaas nog niet vanzelfsprekend. Daarom verbinden we ons als Evean aan dit mooie project, en neem ik donderdag 2 juni Omer en Elanur mee in mijn werkdag als Directeur Zorg van Evean. Ik kijk uit naar de frisse blik van deze jonge Zaanse talenten en weet zeker dat we elkaar zullen inspireren."

De Bazen van Morgen lopen de hele dag met Sandra mee. Op bezoek bij een locatie, maar ook thuiszorg en zorgtechnologie komen op 2 juni in het programma terug. “De jongeren worden gevraagd mee te denken over echte vraagstukken, hun ideëen daarover delen we uiteraard met jullie.”