Kimme

Dagelijks activiteiten voor bewoners en ouderen uit de buurt

Introductie

De Kimme is rustig gelegen in Amsterdam-Noord en biedt langdurige verzorging aan ouderen. Ook is er ruimte voor thuiszorg en dagbesteding. Grenzend aan de Kimme zijn zelfstandige woningen die verhuurd worden door vastgoedregisseur MVGM.

Aanbod op locatie

De Kimme is een kleinschalig en persoonlijk verzorgingshuis. Er zijn regelmatig activiteiten voor bewoners en ouderen uit de buurt die plaatsvinden in de huiskamer van de locatie. Tevens is er een zelfstandig restaurant waar activiteiten worden verzorgd. Denk aan muziekuitvoeringen, spelletjes en creatieve activiteiten. In de Kimme vindt u een biljartzaal, kapsalon, pedicure en fysio/fitnessruimte.

Bewoners krijgen zorg van het team helpenden, verzorgenden en verpleegkundigen. Op verwijzing kunnen bewoners terecht bij de fysiotherapeut, de ergotherapeut en op het ouderenspreekuur.

Dagbesteding De Kimme
Bij Dagbesteding De Kimme kunt u terecht met lichamelijke klachten of als u (beginnend) dementerend bent.

Dagbesteding Merhaba - De Kimme
Bij Dagbesteding Merhaba kunt u terecht met lichamelijke klachten of als u (beginnend) dementerend bent. De dagbesteding richt zich op ouderen van Turkse afkomst.

Kwaliteitsverslag Evean

Wilt u meer weten over:

Virtuele rondleiding

Wilt u alvast op uw gemak een kijkje nemen in onze locatie De Kimme? Volg dan de virtuele rondleiding via onderstaande video waarin een Evean collega u meeneemt door De Kimme.

Wat kost het?

Beschikbaarheid op locatie

Staat u op de wachtlijst voor een van onze huizen, dan neemt de zorgconsulent regelmatig contact met u op. De zorgconsulent vraagt of u nog voldoende mantelzorg heeft en of de situatie is veranderd. Ook draagt de zorgconsulent oplossingen aan zolang u nog op de wachtlijst staat.

Indicatie wachttijden

Hoe en wat: verhuizen naar een Amsterdams verpleeghuis

Aanmelden

Heeft u een indicatie voor zorg en wilt u zich aanmelden voor opname of een wachtlijst? Heeft u vragen over de mogelijkheden voor het wonen bij Evean, wat ervoor nodig is om in aanmerking te komen voor langdurige opname (WLZ) of tijdelijke opname (ELV) of andere vragen rondom een indicatie? Dan kunt u contact opnemen met onze afdeling Zorgbemiddeling via het nummer: 088 – 383 37 01. Voor meer informatie kijkt u op deze pagina.

Heeft u vragen over zaken zoals maaltijdgebruik, de was, verzorging, activiteiten en de faciliteiten die onze zorginstelling biedt. Of wilt u in contact treden met uw familielid woonachtig in ons zorgcentrum, belt u dan rechtstreeks naar de receptie.