Acht Staten

Een huis met een warm hart

Introductie

Acht Staten ligt in Wormerveer, middenin een woonwijk, vlakbij het NS-station en het Wilhelminapark. Acht Staten biedt langdurige verzorging aan ouderen. Ook is er ruimte voor ouderen die tijdelijk zorg nodig hebben. Aan Acht Staten grenzen zorgwoningen die via woningcorporatie Parteon worden verhuurd.

Aanbod op locatie

Dagelijks zijn er activiteiten voor bewoners en ouderen uit de buurt. Denk aan muziekuitvoeringen, filmmiddagen en uitjes. Ook kunnen bewoners schilderen of naar yoga. In Acht Staten vindt u een restaurant, boekenkast, winkel, kapsalon, pedicure/manicure en schoonheidsspecialist.

Bewoners krijgen zorg van het team helpenden, verzorgenden en verpleegkundigen en begeleiding van het team welzijn. Op verwijzing kunnen bewoners terecht bij de fysiotherapeut, de ergotherapeut, de geestelijk verzorger, de psycholoog en psychomotorisch therapeut. Bij verpleeghuiszorg is de specialist ouderengeneeskunde verantwoordelijk voor de medische zorg van bewoners. Zo nodig is er specialistische zorg aanwezig, bijvoorbeeld bij reuma, diabetes, COPD/astma of kanker.

Kwaliteitsverslag Evean

Wilt u meer weten over:

Virtuele rondleiding

Wilt u alvast op uw gemak een kijkje nemen in onze locatie Acht Staten ? Volg dan de virtuele rondleiding via onderstaande video waarin een Evean collega u meeneemt door Acht Staten.

Beschikbaarheid op locatie

Staat u op de wachtlijst voor een van onze huizen, dan neemt de zorgconsulent regelmatig contact met u op. De zorgconsulent vraagt of u nog voldoende mantelzorg heeft en of de situatie is veranderd. Ook draagt de zorgconsulent oplossingen aan zolang u nog op de wachtlijst staat.

 Indicatie wachttijden

Aanmelden

Heeft u een indicatie voor zorg en wilt u zich aanmelden voor opname of een wachtlijst? Heeft u vragen over de mogelijkheden voor het wonen bij Evean, wat ervoor nodig is om in aanmerking te komen voor langdurige opname (WLZ) of tijdelijke opname (ELV) of andere vragen rondom een indicatie? Dan kunt u contact opnemen met onze afdeling Zorgbemiddeling via het nummer: 088 – 383 37 01. Voor meer informatie kijkt u op deze pagina.

Heeft u vragen over zaken zoals maaltijdgebruik, de was, verzorging, activiteiten en de faciliteiten die onze zorginstelling biedt. Of wilt u in contact treden met uw familielid woonachtig in ons zorgcentrum, belt u dan rechtstreeks naar de receptie.