Rosariumhorst

Middenin het Rosariumpark in het rustige dorp Krommenie

Introductie

Rosariumhorst ligt in Krommenie, in een parkachtige omgeving, vlakbij een winkelcentrum en zwembad. De bushalte is vlakbij. Rosariumhorst biedt verzorging, verpleging en tijdelijke zorg.

Aanbod op locatie

In Rosariumhorst staat het thuisgevoel voorop. Bewoners bepalen voor een groot deel zelf hoe hun dag eruitziet, wat ze eten en welke hobby's ze uitoefenen. Zo voelt wonen in Rosariumhorst niet als wonen in een instelling, maar als thuis, mét wat ondersteuning van Evean.

Dagelijks zijn er activiteiten voor bewoners en ouderen uit de buurt. Denk aan muziekuitvoeringen, spelletjes en bingo. Ook kunnen bewoners bewegen en worden feestdagen uitgebreid gevierd. In Rosariumhorst vindt u een restaurant, grand café, internetcafé, winkel, kapsalon, pedicure en mondzorg.

Dagbesteding
Bij De Klaproos kunt u terecht met lichamelijke klachten of als u (beginnend) dementerend bent. Wij bieden een luisterend oor, geven informatie en bieden passen de activiteiten.

De Bosroos
Bij het De Bosroos kunt u terecht met als u dementerend bent.

Bewoners krijgen zorg van het team helpenden, verzorgenden en verpleegkundigen. Op verwijzing kunnen bewoners terecht bij de fysiotherapeut, de ergotherapeut, de diëtist, de psycholoog, de logopedist, psychomotorisch therapeut (PMT'er), Specialist Ouderengeneeskunde (SO), praktijkondersteuner en geestelijk verzorger.

Kwaliteitsverslag Evean

Wilt u meer weten over:

Beschikbaarheid op locatie

Staat u op de wachtlijst voor een van onze huizen, dan neemt de zorgconsulent regelmatig contact met u op. De zorgconsulent vraagt of u nog voldoende mantelzorg heeft en of de situatie is veranderd. Ook draagt de zorgconsulent oplossingen aan zolang u nog op de wachtlijst staat.

Indicatie wachttijden

Thuis bij Evean

‘Hoe zorgen we ervoor dat ouderen liefdevolle zorg krijgen in een huis dat als thuis voelt?’ Met die vraag ging Evean in 2014 aan de slag. Met het gedachtegoed 'Thuis bij Evean' willen we bereiken dat bewoners prettiger wonen en lekkerder in hun vel zitten. Niet langer zijn de kwaliteitseisen en werkgewoontes het uitgangspunt, maar de behoeften en wensen van onze bewoners. Door grote en kleine aanpassingen verandert het verzorgings- of verpleeghuis steeds meer in een fijne, vertrouwde woonomgeving - waar het net als thuis voelt.

Aanmelden

Heeft u een indicatie voor zorg en wilt u zich aanmelden voor opname of een wachtlijst? Heeft u vragen over de mogelijkheden voor het wonen bij Evean, wat ervoor nodig is om in aanmerking te komen voor langdurige opname (WLZ) of tijdelijke opname (ELV) of andere vragen rondom een indicatie? Dan kunt u contact opnemen met onze afdeling Zorgbemiddeling via het nummer: 088 – 383 37 01. Voor meer informatie kijkt u op deze pagina.

Heeft u vragen over zaken zoals maaltijdgebruik, de was, verzorging, activiteiten en de faciliteiten die onze zorginstelling biedt. Of wilt u in contact treden met uw familielid woonachtig in ons zorgcentrum, belt u dan rechtstreeks naar Het middelpunt.