Werken bij Evean

Kies voor de zorg. Kies voor Evean.

Ik Zorg, Ik ben Evean

Evean zoekt collega’s die onze teams in de ouderenzorg komen versterken. Juist nu. 

Hoe solliciteren bij Evean verloopt tijdens de huidige pandemie? Dat zetten we graag voor je op een rij. Na jouw sollicitatie hoor je binnen 2 werkdagen of we een match zien tussen jouw profiel en onze vacature. Is dat het geval?
Dan:

1)    Nodigen we je uit voor een eerste gesprek
Tijdens deze telefonische intake bespreken we direct welke wijze van solliciteren jouw voorkeur heeft; op locatie, telefonisch of via een videocall? Wij zijn flexibel!
2)    Maken we kennis tijdens een eerste gesprek
3)    Leren we elkaar nog beter kennen tijdens een tweede gesprek

Ons gehele sollicitatieproces verloopt volgens de protocollen van het RIVM. We schudden daarom geen handen, en houden 1,5 meter afstand. 
 

Samen maken we het verschil

Je krijgt bij Evean alle ruimte om je te ontwikkelen en te leren van elkaar. Vaak werk je in kleine teams waar voldoende ruimte is om ook je eigen ideeën naar voren te brengen. Zodat je het beste uit jezelf en je team kunt halen. Kiezen en zorgen doen we samen. Samen zijn we voorbereid op de toekomst en maken we het verschil. Sluit jij je bij ons aan? 

Jouw bijdrage doet er toe

Bij Evean staan cliënten en hun verwanten centraal. Steeds meer hebben zij de regie over hun zorg en ondersteuning die het beste aansluiten bij hun behoeften. Daarnaast kampt de zorg met minder handen aan het bed. Het is aan onze professionals - en wie weet straks ook aan jou - om aan deze uitdagingen op een betrokken manier invulling te geven. Dat vraagt om samen keuzes maken met de cliënt. Prioriteiten stellen en focus krijgen op wat echt voor hem/haar waardevol is. Nieuwe, slimme hulpmiddelen en e-health kunnen ons en de cliënt daarbij ondersteunen. Ook jouw bijdrage doet er toe. Doen we dit samen goed en op een leuke manier, dan hebben we meer tijd voor wat we het beste kunnen: zorgen!

Acquisitie wordt niet op prijs gesteld

Een gezellig praatje vinden wij, van de afdeling Werving en Selectie van Evean, altijd een goed idee. Vooral met toekomstige collega’s, omdat wij de werving en selectie het liefste zelf doen. Wij vinden persoonlijk contact erg belangrijk en werken daarom niet met externe Recruiters en Headhunters. Mochten wij toch externe hulp nodig hebben, dan bellen wij jou! Denk jij dat je ons echt “an offer we can’t refuse” kunt bieden? Stuur dan een mail naar inhuur@evean.nl. Vanuit dit centrale punt wordt alle externe inhuur geregeld. In het geval dat er toch een kandidaat op een andere wijze binnen Evean worden aangeboden, dan kun je er vanuit gaan dat de plaatsing niet wordt geaccepteerd. Wij hopen je zo voldoende vooraf geïnformeerd te hebben.