U bent hier

Evean opent 2e Odensehuis voor mensen met dementie en geheugenklachten

Gepubliceerd: 3 januari 2017

Mensen met dementie en geheugenklachten, kunnen binnenkort terecht in het nieuwe en tweede  Odensehuis van Evean. Op maandag 9 januari opent Odensehuis Evean Henriëtte Roland Holst in Amsterdam Zuidoost haar deuren. Geïnteresseerden zijn van harte welkom een kijkje te komen nemen. 

Het Odensehuis Evean Henriëtte Roland Holst is een inloop huis voor mensen met (beginnende) dementie, mensen met geheugenklachten hun familie en vriendenkring. Het is een ontmoetings-en informatieplek waar de bezoeker zelf ook een belangrijke bijdrage levert.

Het Odensehuis is een inloophuis waar niets moet en veel kan. Er is ruimte om mogelijkheden, wensen en/of behoeften te bespreken en ieders talenten worden ingezet om activiteiten te organiseren. Wat in ieder geval altijd centraal staat is plezier hebben met elkaar. Het Odensehuis werkt niet met indicaties of dossiers.

Ook voor mantelzorgers is het Odensehuis een prettige plek: Samen ervaringen uit wisselen, informatie op doen en steun bij elkaar vinden is waar het ook in het Odensehuis om gaat.

Het Odensehuis is nog in ontwikkeling en daarom zijn wij op zoek naar deelnemers en hun ideeën over hoe men de dag wil doorbrengen. Kom langs op maandag 9 januari in de Rolandzaal van het Evean Henriëtte Roland Holst, deze zij ingang (Kortvoort 307) is gelegen aan het Kelbergenpad.

Men is van 10.00 tot 14.00 van harte welkom.